Enterpriser

E. B. Nielsen Byg v/Erik Bo Nielsen opbygger fundamenter til alle former for bygninger. Jeg leverer en grundig rådgivning før arbejdet påbegyndes og garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, jeg udfører.

Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt.

E. B. Nielsen Byg v/Erik Bo Nielsen er den kompetente mindre entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder jeg at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som jeg står for.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.​

Få et godt tilbud på tømrerarbejde

​Udfyld formularen med de informationer jeg skal bruge omkring den opgave, du gerne vil have lavet, så vender jeg retur med en god pris.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

E. B. Nielsen Byg

Præstehøj 49,

8751 Gedved

​☏ Telefon: 22 34 73 83

✉ E-mail: ebnielsenbyg@mail.dk 


CVR: ​17764136